

ALAZANI VALLEY
Kategori: Bölgesel
Bölgesi: Kakheti
Çeşit: Saperavi ve diğer kırmızı üzüm çeşitleri
Tür: Yarı Tatlı Kırmızı
Bilgi
Kakhetian bölgesel şarapları hakkında konuşurken, Alazani Valley'den kesinlikle bahsedilmelidir. Doğum yılı 1977'dir. Kırmızı Alazani Valley Saperavi üzümlerinden yapılmıştır ve en popüler yarı tatlı şaraplardan biridir.
Vinifikasyon
Seçilen üzümleri% 21-23 şeker seviyesinde ve 7-8 titre asitlikte alınır. Sapı çıkarılır ve suyu saf kültür mayası eklediğimiz fermantasyon rezervuarlarına aktarırız. Fermantasyon 20-24 ° C derecede ilerler. Fermantasyon tamamlanır tamamlanmaz preslenir ve depolama rezervuarlarına taşınır.
Organoleptik
Renk: Lal
Aroma: Tatlı baharatlar ve kırmızı ve siyah meyveler
Damakta: Tanenlerin bütünleyiciliğiyle, kabarık, eşsiz hatırda kalıcılığıyla bitişli tatlı şarap
14-16 ° C'de servis yapınız.