

SAPERAVI
Kategori: Bölgesel
Bölgesi: Kakheti
Çeşit: Saperavi
Tür: Sek Kırmızı
Bilgi
Gürcistan'ın ana kırmızı çeşidi olan Saperavi, çok çeşitli şaraplar yapmak için kullanılabilir. Saperavi'miz gururumuzdur. Güçlü, belirgin aromaları olan klasik bir şaraptır. Bir şarap aşığının bu özel çeşitteki şarabımızın mükmmel bir resmini çizer; kusursuz biçimde tasvir eder.
Vinifikasyon
Seçilen üzümler% 22-24 şeker seviyesinde ve 6-8 titre edilebilir asitlikte toplanır. Kök çıkarıldıktan ve basınç sıfırlandıktan sonra, saf kültür mayasının eklendiği fermantasyon rezervuarlarına taşınır. Fermantasyon 20-24 ° C derecede ilerler. Fermantasyon tamamlanır tamamlanmaz preslenir ve depolama rezervuarlarına taşınır.
Organoleptik
Renk: Vişne
Aroma: Kurutulmuş siyah erik ve vişne kokusunungüçlü aroması Damakta: Güçlü tanenlere ve hoş asitliğe sahip şarap
16-18 ° C'de servis yapınız